Jom Baca | Novel Kasih Yang Suci Online ^^,)







27 comments:

AnneRaini said...

aduh,berpinau mata nak ngabiskan novel ni depan pc...hihihi tapi bagus gak, takyah beli...

Love hurt aeNnn said...

kalau print best laaaa. hihi. :)

c h e s e n a h ! said...

muke surat 6 nan 7 tade pon , nie yg ta best nie , hrmmm .

Love hurt aeNnn said...

baca yang ada dulu.. hehe. :)

sarah mohamad said...

yey! best nyaa .. saya rela baca ni hiks

Love hurt aeNnn said...

baca lahh. :)

Wani said...

halamakk .
dah lama carik ni , la ni baru jumpa .
huhu

Love hurt aeNnn said...

wani , meh laaa join baca sekali.. :)

kayrul-shah said...

bestnya dah ada yang online...jimat sikit duit..hahhaha

SHIEmah Shiemillionaire said...

waa..bgus2..tapi biase novel kt google books slalu nye tak abes page nye...

ummiarissa said...

baru tau ni...ada novel online..boleh baca...best ye..

Anonymous said...

tapi novel ne xabes pon..huhu still kena beli novel yg pysically punye..huhu

secret name said...

sy pon ske gak bce novel...xmampu bli novel....sy pmbace novel...hehehe..trus kn lg wt mcm nie k....

secret name said...

mcm mn nk bce novel online 2??xphm ar??

AlinNilsa said...

wah ada online ler...bestnyer...tq

^ladies first^ said...

page 6 n 7 mn??????
aduhhhh..nie yg xbest nie....jln citer sgkut.....
tp kn,cter nie mcm cter NORA ELENA je???

^ladies first^ said...

ke cter NORA ELENA berdsr kn novel nie??

tomato said...

oo ramai tataw nora elena adaptas dr novel ni .. kan dia ada tulis kan mula2 drama tu .. hehe

atifahanuar said...

novel nie susah nak cari , stok banyak habis. mane nak cari , tapi nk area dekat dekat dengan kawasan ruma saya. tolong bole

nana said...

selalu jadi angau tau. huhu~

sehati sekayoh said...

ksntrasi trggngu apbla mmbca nvel ni n tngok cter nora elena..

Cikbubu said...

dah bace..tp x abes pon novelnye. xsmpai pon part dorg kawen. kena beli yg ori juga la jwab nye. dhla byk page yg xde. sje nk bg kite suspen then terpaksa beli la tu.. hihi.. teknik marketing nii..

anje suzie said...

nape smpi page 155 jew?...

Anonymous said...

alamk..bes la novel nie..tp cite tgantung..xde pn page y strusnyer..:'(..upload la bg abes kn best..hihihi..

Kyra Hasman said...

I LOIKE ! hehehe

PelikBinAjaib said...

Kasih Yang Suci novel online - Memang best dapat baca novel kasih suci online secara free. Tak payah beli ke kedai buku.

Syoknye Layan said...

http://syoknye-layanonline.blogspot.com/ visit radio n tv online syoknye